Digital marketing praktikant – Flexis

flexisFlexis Consulting d.o.o. je internet marketing agencija koja svojim klijentima pruža kompletan portfolio usluga radi uspešne prezentacije i pozicioniranja na internetu.

Njihovi klijenti su perspektivne kompanije koje imaju široku viziju, svesne u kom pravcu se kreće savremeno tržište i tehnologija, i koje žele da iskoriste nove prilike koje internet pruža.
Oni su tim mladih, energičnih i motivisanih ljudi koji rade ono u čemu su najbolji, a zadovoljstvo njihovih klijenata im je na prvom mestu.

Flexis Consulting pruža širok spektar usluga iz oblasti internet marketinga, promocije na internetu i odnosa sa javnošću na internetu, kao što su:  analiza trenutne poslovne situacije kompanije na internetu, izrada biznis plana i internet marketing strategije, izrada web dizajna ili vršenje usluge redizajna postojećih stranica, izrada web sajtova, kao i modifikacija postojećih u odnosu na internet marketing strategiju kompanije, predstavljanje kompanije na internetu.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za praksu:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: hr@flexis.rs.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU ili ITS).
  • Krajnji rok za prijavu je: 24. 11. 2021.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Malo znanja ljude pravi pakosnima, a puno znanja ljude čini skromnima.
Leonardo da Vinči

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: