Digitec Galaxus

Ko su oni?

digitecDigitec Galaxus d.o.o. je ćerka-kompanija najpoznatijih švajcarskih internet prodavnica: digitec.ch i Galaxus.ch koje čine DigitecGalaxus AG. Švajcarski tržišni lider digitec.ch je specijalizovana online prodavnica za IT, potrošačku elektroniku i telekomunikacije, dok Galaxus.ch predstavlja najveću online prodavnicu Švajcarske, sa uvek rastućim asortimanom proizvoda za široku i specijalizovanu upotrebu. Da bi omogućili kupcima pouzdane i detaljne informacije o proizvodima, bezbrižnu kupovinu i malo drugačije iskustvo, od 2016-te godine su i tu i da daju podršku i pojačanje za dalji rast u vidu sledećih odeljenja: Product Content Development, Customer Service i Integration Management.

Kultura kompanije (EKIPA)

Digitec Galaxus je mlada kompanija, zato hrabro donose odluke i zajedno uče na greškama. Trude se da ovladaju što većim brojem veština koje će biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekuju otvorenost i spremnost da se razvijaju, jer u njihovoj želji i spremnosti leži i njihova motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska atmosfera. Prodaju milione proizvoda, ali su zadržali start up duh. Nemaju dress code, imaju biljke, nemaju legitimacije oko vrata, imaju dobro raspoloženje. Trude se da iznenade kolege sitnicama da bi im dan na poslu bio što prijatniji. Po potrebi pretvaraju kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party. Kako osluškuju želje i potrebe njihovih kupaca, još više su otvoreni za sugestije kolega sa kojima rade. Na svaka tri meseca sprovode anketu o zadovoljstvu na radnom mestu u kojoj zaposleni mogu da iznesu svoje zamerke i pohvale.

Više informacija o kompaniji možete dobiti preko maila hr.belgrad@digitecgalaxus.ch ili na broj telefona +381 60 769 4999.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: