DoMEn

logoKompanija DoMEn od 2008. godine upravlja .me internet ekstenzijom, državnim internet domenom Republike Crne Gore.

Pod rukovodstvom kompanije DoMEn, .me za kratko vreme postaje jedan od državnih domena sa najbržim procentom rasta i trenutno broji preko 750.000 registracija.

DoMEn posluje sa preko 180 partnera širom sveta i ima korisnike iz preko 200 zemalja.

 

Zahvaljujući sve prisutnijoj potrebi pojedinaca, ali i kompanija za kreiranjem, održavanjem i unapređenjem onlajn prisustva, .me se brzo profilisao kao domen koji je idealan za izgradnju ličnog brenda na internetu i slanje kratke i jasne marketinške poruke u samom nazivu sajta.

Stoga ga i koriste pojedinci koji su spremni da virtuelnom svetu pošalju ličnu poruku o sebi (charliewebster.me,brianwong.me, verou.me), startapi cija je želja da u svega nekoliko karaktera opišu korisnicima svoj proizvod (about.me, join.me i check.me), kao i velike kompanije koje u prvi plan stavljaju klijente i insistiraju na personalizovanju svojih proizvoda (mercedes.me, fb.me i line.me).

U cilju promovisanja kvalitetnog sadržaja na .me domenima i pronalaženja pravih ambasadora .me ekstenzije na internetu, kompanija DoMEn pokrenula je poseban program za dodelu premium domena i omogućila svim pravnim licima u zemlji i inostranstvu da apliciraju za njihov .me projekat.  

Web site: domen.me

DOGAĐAJI

Citat dana

Kapital je suviše skup da bi se poverio neznalicama.
Anonimni autor