LIVE STREAM seminara: Trik-pitanja na intervjuima za posao – istine i zablude i korporativno lobiranje - win win strategija

U subotu, 16. septembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Trik-pitanja na intervjuima za posao – istine i zablude”.

sl1

U današnjem modernom poslovanju od presudnog je značaja odabrati prave ljude, koji su sposobni da rešavaju različite probleme i nose razvoj kompanije. Proces selekcije i regrutacije kadrova jedan je od HR procesa, koji je u poslednjih nekoliko godina pretrpeo najviše promena, budući da HR profesionalci pokušavaju da pronađu nove i efikasnije metode procene kadrova i prognoze njihovog ponašanja na budućem radnom mestu. Klasična HR pitanja polako postaju prevaziđena i nedovoljno efikasna, jer kandidati dolaze na intervjue sa dobro uvežbanim odgovorima, pa se time „moć” tih pitanja umanjuje. Umesto njih, postaju sve popularnija tzv. trik-pitanja, kojima poslodavci pribegavaju u želji da procene kandidatovu snalažljivost. 

Na seminaru ćete saznati:

  • koje su klasične, a koje su moderne intervju metode i tehnike
  • koji su najveći problemi sa kojima se sreću intervjueri u procesu selekcije
  • kada se primenjuju trik-pitanja i šta sve saznajemo o kandidatima na osnovu njih
  • kako praktično primeniti ove moderne alate i učiniti proces selekcije uspešnijim.

Iskustvo profesionalca: Neda Mirković

nedaNeda Mirković, diplomirani psiholog, sertifikovani REBT terapeut Instituta Albert Elis iz Njujorka i konsultant internacionalne kompanije Human Synergistics, od početka karijere bavi se primenom stečenih psiholoških znanja u biznisu, pružajući jedinstven spektar usluga u oblasti razvoja zaposlenih i razvoja organizacija. Osnivač je i direktor agencije SINAPSA, specijalizovane, pre svega, za pružanje usluga kompanijama u razvoju HR sistema, unapređenja interne organizacije kroz najsavremenije metode korporativnog razvoja. Takođe, SINAPSA je prepoznata po uslugama usmerenim na razvoj pojedinaca i postizanje njihove veće lične efikasnosti i produktivnosti. Posebna Nedina specijalnost jesu različiti treninzi namenjeni budućim profesionalcima u HR-u, kojima sa lakoćom prenosi stečena znanja i pomaže im da ovladaju različitim HR alatima kako bi još uspešnije obavljali svoj posao.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 16. septembra, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 16. septembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls1

 


U subotu, 16. septembra, od 12:30 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Korporativno lobiranje – win-win strategija”.

sl2

Savremeno poslovno okruženje često je poprište sukobljenih poslovnih interesa. Da bi bila uspešna, kompanija mora neprekidno da prati i analizira dešavanja i trendove u svom poslovnom i zakonodavnom okruženju. Proaktivan odnos prema mogućim promenama kroz strategijski pristup korporativnom lobiranju jedan je od preduslova uspešne kompanije. Dakle, pred savremene kompanije postavljen je imperativ postizanja potpunog uspeha u zastupanju korporativnih interesa, tačnije ostvarivanje win-win rezultata primenjene lobističke strategije. Da li je ovo u potpunosti i uvek ostvarivo?

Na seminaru ćete saznati:

  • kako prepoznati cilj i organizovati lobistički nastup kompanije
  • kako izvršiti planiranje, projektovanje, vođenje i procenu rezultata uspešnosti lobističke kampanje
  • kako definisati komunikacijske strategije prema svim ciljnim javnostima
  • kako postići win-win rezultate lobiranja.

Iskustvo profesionalca: Dr Miroslav Mitrović

miroslavDr Miroslav Mitrović iza sebe ima višegodišnje naučno i praktično iskustvo sticano u Srbiji i inostranstvu. Magistrirao je odnose sa javnošću na FON-u, a doktorirao interesno pregovaranje na FB Beogradskog univerziteta. Praktično iskustvo u kreiranju promotivnih strategija i razvoju interesnih komunikacija stekao je u radu na projektima sa mnogobrojnim institucijama, kompanijama, lokalnim samoupravama, malim i srednjim preduzećima i organizacijama iz nevladinog sektora. Autor je više naučno-istraživačkih radova na temu pregovaranja i zastupanja interesa, objavljivanih na domaćim i inostranim naučnim konferencijama i časopisima. Autor je dve stručne monografije, Osnove lobiranja i Strateško lobiranje, od kojih je druga u prevodu na engleski jezik objavljena i u Nemačkoj.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 16. septembra, s početkom u 12:30 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 16. septembra u 12:30 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls2

 

Napomena: Molimo vas da omogućite Flash Player na vašem pretraživaču.

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: