“Zlato pustinjih kraljeva” i “Obećanja, Obećanja”!

Da li želite da naučite kako se problemi rešavaju?

Da li ste spremni da pomerite granice vašeg znanja?

Da li ste dovoljno otvoreni za novo i nesvakidašnje?

 

Predstavljamo vam Eagle's Flight radionice “Zlato pustinjih kraljeva” i “Obećanja, Obećanja”!

Svetski lider u razvoju i organizovanju moćnih, veoma praktičnih programa poslovnih obuka, Eagle's Flight je tvorac jedinstvenih programa za unapređenje poslovnih rezultata. Koristeći struktuirana iskustva napravljena da precizno reflektuju situacije na poslu, učesnicima ovih inovativnih programa je omogućeno da nauče kako mogu biti znatno efektniji u svom radu.

Prepoznajući potrebe svojih korisnika, Centar za razvoj karijere LINK group-a konstantno radi na razvoju i unapređenju edukativnih metoda koje doprinose kako ličnom, tako i profesionalnom napretku. Na stepenik više zakoračićemo zajedno sa kompanijom Eagle's Flight i poći na jedno nezaboravno putovanje na koje ste i VI pozvani!

 

“Zlato pustinjskih kraljeva”

Iako naziv upućuje na neku dečju igru, a ne profesionalnu simulaciju, budite sigurni da ćete nakon što se program završi ostati pozitivno iznenađeni ishodima!

Zlato pustinjskih kraljeva

Iskusni treneri će vas tokom 4-časovne radionice voditi pustinjom testirajući vaša znanja, izdržljivost, spremnost na timski rad, a pre svega želju da dostignete cilj. Borićete se, osećati velike pritiske, dolazićete u konflikte sa članovima svojih timova. Otkriti kako ponašanje vođeno produktivnošću počinje mentalnim stavom. Razumite kako raditi pametnije, a ne napornije.

 

Ako želite da testirate sebe i svoje sposobnosti, prepoznate svoje kvalitete i mane koje do sada niste otkrili, se zabavite učeći kroz iskustvo...

 

Pozivamo vas da 28. januara sa početkom u 10h budete deo nesvakidašnje simulacije u organizaciji Centra za razvoj karijere i kompanije Eagle's Flight!

Radionica će se održati u svečanoj sali ComTrade-a, ComTrade Tehnološki centar, Savski nasips 7.

 

"Obećanja, Obećanja”

Da li ste se nekada zapitali šta bi bilo kada bi svi ispunjavali svoja obećanja i kada bi vladala idila na poslu?

Ova radionica se fokusira na sticanju veština neophodnih za kreiranje i uspostavljanje poverenja među saradnicima, efektivnoj komunikaciji, timskom radu, i drugim veštinama koje su nezaobilazna komponenta kreiranja produktivne radne atmosfere.

Nakon ove interaktivne radionice, shvatićete kako Vaša uloga utiče na ciljeve kompanije. Timsko iskustvo i međuzavisnost timova su presudni za uspeh kompanije kao celine. Radionica se zasniva na radu u timovima. Isti će doći u situaciju prepoznavanja uloge svakog pojedinca u kreiranju timske kulture i efekte koje će njihovi lične odluke imati na nju.

 

Ukoliko želite da naučite kako do:

obecanja, obecanja

  • kreiranje vizije
  • povećanja produktivnosti
  • poboljšanja procesa donošenja odluka
  • upravljanje promenama
  • ostvarenje izuzetnih timskih rezultata

I sve to kroz dobru zabavu i druženje, ovo je prava radionica za Vas!

Radionica će se održati početkom aprila. Učesnici će blagovremeno biti obavešteni o detaljima.

 

PRIJAVA

Ukoliko želite da steknete nove veštine i znanja a sve to kroz nezaboravan provod, prijavite se za jednu od ove dve radionice. Prijave se vrše putem prijavnog formulara. Jedna osoba ne može da učestvuje na obe radionice.

Pravo na prijavu imaju polaznici ITAcadmey, BusinessAcademy i studenti ITS-a

S obzirom na ograničene kapacitete, konačni spisak prijavljenih će se kreirati u skladu sa redosledom pristizanja prijava. 

 

PRIJAVI SE!

 

Vidimo se u subotu, 28.01. u 10h!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: