Edukacija.rs

logoEdukacija.rs je portal posvećen obrazovanju, nastao sa idejom objedinjavanja svih informacija o obrazovnim uslugama i institucijama, ali i kao koristan servis pri započinjanju karijere. Istovremeno, portal je baza relevantnih sajtova o obrazovanju, karijeri i usavršavanju, ali i biblioteka kvalitetnih tekstova iz pomenutih oblasti. 

Poseban dodatak jeste onlajn savetovalište za bolji izbor škole ili dobro karijerno usmerenje, a tu su i onlajn kursevi iz raznih oblasti. Na sajtu ćete pronaći i sve što treba da znate o aktuelnim konkursima za studentske stipendije i zaposlenje. 

Edukacija.rs je vrelo korisnih informacija za sve uzraste: od osnovaca pred upisom srednje škole i njihovih roditelja, sve do profesionalaca svih struka i obrazovanja koji traže način da se usavrše ili promene radno mesto. Mesto na kome se zadržavate. Mesto na koje se vraćate.

Web site: www.edukacija.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: