Elas metalexpert

elasKompanija Elas metalexpert osnovana je 1994. godine. Bavi se proizvodnjom samouslužnih terminala i kabineta različitih namjena, većim dijelom za kazino industriju. Tokom vremena, iz male zanatske radionice prerasli smo u modernu svjetsku kompaniju koja je izgradila poziciju na globalnom tržištu i koja pokriva različite oblasti - od autoindustrije i različitih proizvoda od metala do bankomata i samuslužnih terminala.

Danas, s modernom opremom i uređajima, te sa više od 160 pouzdanih radnika, konkurentni smo na svjetskom tržištu kao jedan od najpouzdanijih dobavljača u svom domenu. Elas je jedna od rijetkih kompanija u Bosni i Hercegovini koja je potpuno usmjerena na izvoz i svjetsko tržište. Naši proizvodi se mogu pronaći na pet kontinenata. Naša snaga i uspjeh leži u fleksibilnosti, odnosno prilagođavanju različitim zatjevima kupaca. To je moguće prvnstveno zahvaljujući našem razvojnom timu koji zajedno s našim industrijskim dizajnerima stvara savršenu kombinaciju vizuelnih i tehničkih rješenja, te proizvodnji koja ideje pretvara u fizički oblik.

Vjerujemo da je svaki projekat u zadnjih 20 godina učinio naš tim jačim i iskusnijim, te izazvao i inspirisao zaposlene da budu još bolji u sljedećim projektima.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad neceš pronaci vremena ni za šta. Ako želiš vreme, moraš ga napraviti.
Čarls Bukston