ENMON


logoENMON je privredno društvo koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila.

Pored toga, ENMON poseduje i pogon za proizvodnju praškastih materijala koji proizvodi lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masu u svim bojama, lepkove za stiropor, siporeks i ostale praškaste proizvode u građevinarstvu. Za navedene proizvode dobili su ateste od Instituta IMS.

Privredno društvo ENMON je osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu.

Danas kompaniju čini preko 800 zaposlenih. Sa razvojem tržišta i prodajnih regiona, razvija se kompanija ENMON, koja prateći potrebe tržišta, širi prodajni asortiman.

ENMON trenutno raspolaže sa najboljom, najpotpunijom i najpovoljnijom ponudom u Srbiji, a u prilog tome govori sve veći broj stalnih kupaca koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe u kompaniji ENMON.

Do sada su poverenje ENMON-u ukazali Ratko Mitrović, Napred, Energoprojekt i mnoge druge renomirane građevinske firme.


Web site: www.enmongroup.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: