EY

logoEY je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcijskim i savetodavnim uslugama, prisutan u više od 150 zemalja sveta i sa preko 210 hiljada zaposlenih.

Globalni potencijal  kompanije EY omogućava joj da klijentima obezbedi proveren kvalitet  profesionalnih usluga, a mladima izazovno radno okruženje.
Kompanija EY veruje da se pravi lideri ne rađaju - već  grade i, upravo iz tog razloga, posebnu pažnju posvećuje profesionalnom usavršavanju mladih.

Takođe, kompanija  EY teži da u svom timu ima ljude različitih obrazovnih profila kako bi im obezbedila unikatno i snažno radno okruženje bazirano na različitim pristupima koji obogaćuju njihovu organizacionu kulturu.

 

Ipak, ono što kompanija EY očekuje od svojih zaposlenih, kao i od kandidata, jeste da su:

•    osobe koje demonstriraju integritet, poštovanje i timski rad,
•    osobe sa energijom, entuzijazmom i hrabrošću da predvode,
•    osobe koji grade odnose tako što postupaju ispravno.

EY u Srbiji posluje od 1997. godine. U početku, sa radom je počelo svega nekoliko ljudi, a danas ima više od 200 profesionalaca u timu, uključujući pet partnera. Želja EY i odgovornost, kao lidera na tržištu profesionalnih usluga, jeste da da pozitivan doprinos svetu.
Korporativna odgovornost je okosnica EY korporativne kulture i vrednosti na osnovu kojih delaju i donose odluke.
Pristup EY korporativnoj odgovornosti obuhvata angažman u zajednici, zaštitu životne sredine, podršku obrazovanju i preduzetništvu.

Kompanija EY globalno promoviše i sprovodi kontinuirano usavršavanje i obuku za svoje zaposlene, kako eksternog, tako i internog tipa. U to spada i sticanje prestižnih profesionalnih kvalifikacija kao što je ACCA.
Veliki broj  EY studija pomogao je kompaniji da razvije strategije fokusirane na smanjenje nezaposlenosti među mladim ljudima i sprečavanje tzv. „Odliva mozgova” – mladi napuštaju zemlju u potrazi za poslom. Iz tog razloga, EY Talent tim je orijentisan na prepoznavanje mladih talenata širom Srbije, Bosne & Hercegovine i Crne Gore, kao i na razvijanje neformalnih programa edukacije (Takmičenja u studiji slučaja, Program ,,Tvoja karijera počinje ovde’’, Job Fair…).
EY sarađuje sa Alliance for YOUth – od priključenja Alijansi, EY je zaposlio više od 4 300 studenata širom Evrope, što je uvećanje od 32% u odnosu na isti period prošle godine. Ovo je jedna od brojnih saradnji pomoću kojih EY želi da približi studentski svet i svet biznisa.


Za više podataka pratite: www.ey.com/careers.

Takođe, EY možete pratiti na društvenim mrežama:

Facebook: Ernst & Young Serbia Careers

Twitter: @EY_CareersSR

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: