Erste Bank

erste

Mi smo Erste Banka

Deo smo Erste Grupe, jedne od vodećih institucija u srednjoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom više od 200 godina. Ponosni smo na činjenicu da smo društveno odgovorni i da aktivno doprinosimo razvoju i dobrobiti društva čiji smo neodvojivi deo. Volontiramo već 15 godina, finansijski edukujemo, podržavamo zajednicu. Prva smo banka koja je podržala startape i sve one koji su na samim počecima. Takođe, rado ističemo da 70% naših zaposlenih čine žene, koje zauzimaju 52% menadžerskih pozicija, računajući i predsednicu Izvršnog odbora.

Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo „Banka prvog izbora" za naše klijente i zaposlene. Podstičemo kreativnost, ulažemo u razvoj zaposlenih i negujemo inkluzivno i zdravo radno okruženje. U Ersteu direktno i neposredno komuniciramo, međusobno delimo informacije, iskustva, znanja, izlazimo jedni drugima u susret. Uvek imaš nekoga koga možeš da pitaš.

Kada radite sa nama, to znači da i vi verujete da zajedno možemo da oblikujemo budućnost, razvijajući digitalno bankarstvo i ulažući u finansijsko zdravlje, tako da svako od nas s ponosom može da kaže: #neradimubanciradimuErste

Web site: www.erstebank.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: