Esome

logoKompanija Esome nudi sveobuhvatne specijalizovane usluge u oglašavanju u društvenim medijima, kroz modularna rešenja za sve izazove sa kojima se klijenti suočavaju u Facebook univerzumu.

Uz njihovo inovativno rešenje za optimizaciju - esome engine – svi ciljevi u oglašavanju, od brendinga do direktnog marketinga, mogu se strukturisati, kontrolisati i optimizovati; rezultati se mogu besprekorno integrisati u postojeće kontrolne sisteme.

 

 

Esome donosi direktnu, posebno prilagođenu stručnu podršku, kako onima koji imaju veliko iskustvo u advertajzingu, tako i početnicima. Da bi se iz svake kampanje izvukao maksimum, pomažu klijentima da iskoriste pun potencijal svih raspoloživih kanala oglašavanja u društvenim medijima.

Rešenje kompanije Esome oprobano je kroz širok spektar delatnosti. Svi uvidi mogu se prevesti u namenske algoritme, koji doprinose dodatnom uvećanju efikasnosti njihovih klijenata na polju oglašavanja u društvenim medijima.

Web site: www.esome.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: