EUROGLOBUS

logoEuroglobus d.o.o. je preduzeće za inženjering, projektovanje i izgradnju obekata. Osnovano je oktobra 2003 godine. Njihovo sedište je u Podgorici. Zauzimaju lidersku poziciju u pogledu kvaliteta projektovanja i gradnje u oblasti arhitektonsko građevinskih objekata. Rade specijalizovane studije opravdanosti projekata, faze mogućih izmena predloženih rešenja, sve u cilju ekonomske opravdanosti izrade projekata. Kvalitet i poslovna sigurnost su njihova najjača preporuka i referenca. Kvalitet su prepoznale i zapadne kompanije i strani investitori.
Euroglobus je jedna od retkih kompanija koja izvozi znanje na zapadno tržište. Trenutno su projektantski angažovani na nekoliko internacionalnih projekata u Portugalu, Marbelji, Londonu.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: