Eurosalon fabrika

Eurosalon Fabrika se bavi proizvodnjom pločastog i tapaciranog nameštaja vrhunskog kvaliteta i distribuira proizvode preko ovlašćenog Eurosalonovog prodajnog lanca i pouzdanih lokalnih distributera u Srbiji, kao i u regionu (Crna Gora, Hrvatska, Bosnia i Hercegovina). Kada govorimo o dizajnu nameštaja u Srbiji, Eurosalon fabrika je kompanija koja nikako ne možemo zaobići. Na tržištu postoji već 20 godina.

Apsolutni komfor proizvoda, savremeni pristup dizajnu, doslednost u kvalitetu i usklađenost sa stalno promenljivim zahtevima tržišta potvrdili su ih kao vodećeg proizvođača nameštaja, ne samo na domaćem, već i na tržištu čitave Jugoistočne Evrope.

Referencna lista sa objektima Vlade Srbije, stranih banaka, osiguravajućih društava, velikih korporacija, ugostiteljskih objekata, ustanova kulture, obrazovanja, ambasada, svedoči o vrednostima koje garantuju dugogodišnje poverenje.

Web site: www.eurosalon-fabrika.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: