Exclusive

exExclusive d.o.o. je moderno organizovana, uspješna kuća koja zapošljava oko 50 radnika i sa ponosom možemo reći da je naša firma među vodećim u svojoj branši i prepoznatljiva po ponudi kvalitetnih i provjerenih robnih marki.

Ovakav uspjeh je rezultat napornog rada i zalaganja, poštivanja pravih tržišnih principa, korektnog odnosa prema kupcima i pronalaženja pravih izvora nabavke, kako bi se kupcu ponudilo najviše za njegov novac. Kod nas ćete pronaći proizvode najprestižnijih proizvođača uredske/kancelarijske, kompjuterske i biro opreme, papir i papirnu galanteriju, školski pribor, kao i poslovnu poklon galanteriju, pažljivo biran asortiman iskustvom koje smo sticali kroz godine našeg rada. Posvećeni smo distribuciji samo robe kvalitetnih proizvođača, čime štitimo ne samo svoje poslovanje, nego i nudimo vrhunski kvalitet našim kupcima.

Osim po brzoj, jednostavnoj i efikasnoj usluzi prepoznatljivi smo i po visokom nivou kvalitete roba koje nudimo. Exclusive d.o.o. je orijentisan na gornji i srednji nivo kvaliteta roba, a najvažnije robne marke sa čijim proizvođačima imamo kvalitetnu dugogodišnju saradnju su: Aero, Artebene, Blasetti, Busquets, Colorino, Faber Castell, Globox, Jolly, Mar-Mar, Favini, Lebez, Niji, Navigator, Sky Copy, Target, Verbatim, Canon, HP, Epson i mnogi drugi.. U izboru brendova koje nudimo kupcima beskompromisno biramo provjerene artikle, pouzdane kvalitete i dugotrajnosti, proizvođače koji brinu o zdravlju korisnika i o okolišu i kategorički izbjegavamo sve vrste plagijata i roba sumnjivog porijekla. Zaista pružamo velike napore na ovom polju, a o tome svjedoči lojalnost kupaca, te brojne pohvale, diplome, autorizacije i podrška koju uživamo. Sve ovo je garant naše ozbiljnosti i dodatni razlog da nam ukažete svoje povjerenje.

U saradnji sa proizvođačima, možemo ponuditi, zajedničko kreiranje projekata za nabavke računarske i biro opreme, čime se obezbjeđuju značajno bolje cijene i postprodajna podrška. Vođeni potrebama i željama naših kupaca kreiramo ponudu za njih, za njihove najdraže prijatelje, kao i poslovne partnere. Iskreno se nadamo da ćete i Vi iz naše bogate ponude uspjeti pronaći nešto za svoje bliske saradnike. Kompletnu ponudu poklon galanterije možete pogledati u našem katalogu.

Za svako uspješno poslovanje bitno je ostaviti dobar dojam, a prikodan poklon će Vam svakako pomoći u tome. Zato, zadovoljstvo nam je pozvati Vas da posjetite naš izložbeni salon, u ulici Kolodvorska broj 12 , da pogledate naš promo asortiman i poslovnu galanteriju, te odaberete najbolje za sebe i svoje saradnike.

Web: www.exclusive.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: