Exclusive

exExclusive d.o.o. je moderno organizovana, uspješna kuća koja zapošljava oko 50 radnika i sa ponosom možemo reći da je naša firma među vodećim u svojoj branši i prepoznatljiva po ponudi kvalitetnih i provjerenih robnih marki.

Ovakav uspjeh je rezultat napornog rada i zalaganja, poštivanja pravih tržišnih principa, korektnog odnosa prema kupcima i pronalaženja pravih izvora nabavke, kako bi se kupcu ponudilo najviše za njegov novac. Kod nas ćete pronaći proizvode najprestižnijih proizvođača uredske/kancelarijske, kompjuterske i biro opreme, papir i papirnu galanteriju, školski pribor, kao i poslovnu poklon galanteriju, pažljivo biran asortiman iskustvom koje smo sticali kroz godine našeg rada. Posvećeni smo distribuciji samo robe kvalitetnih proizvođača, čime štitimo ne samo svoje poslovanje, nego i nudimo vrhunski kvalitet našim kupcima.

Osim po brzoj, jednostavnoj i efikasnoj usluzi prepoznatljivi smo i po visokom nivou kvalitete roba koje nudimo. Exclusive d.o.o. je orijentisan na gornji i srednji nivo kvaliteta roba, a najvažnije robne marke sa čijim proizvođačima imamo kvalitetnu dugogodišnju saradnju su: Aero, Artebene, Blasetti, Busquets, Colorino, Faber Castell, Globox, Jolly, Mar-Mar, Favini, Lebez, Niji, Navigator, Sky Copy, Target, Verbatim, Canon, HP, Epson i mnogi drugi.. U izboru brendova koje nudimo kupcima beskompromisno biramo provjerene artikle, pouzdane kvalitete i dugotrajnosti, proizvođače koji brinu o zdravlju korisnika i o okolišu i kategorički izbjegavamo sve vrste plagijata i roba sumnjivog porijekla. Zaista pružamo velike napore na ovom polju, a o tome svjedoči lojalnost kupaca, te brojne pohvale, diplome, autorizacije i podrška koju uživamo. Sve ovo je garant naše ozbiljnosti i dodatni razlog da nam ukažete svoje povjerenje.

U saradnji sa proizvođačima, možemo ponuditi, zajedničko kreiranje projekata za nabavke računarske i biro opreme, čime se obezbjeđuju značajno bolje cijene i postprodajna podrška. Vođeni potrebama i željama naših kupaca kreiramo ponudu za njih, za njihove najdraže prijatelje, kao i poslovne partnere. Iskreno se nadamo da ćete i Vi iz naše bogate ponude uspjeti pronaći nešto za svoje bliske saradnike. Kompletnu ponudu poklon galanterije možete pogledati u našem katalogu.

Za svako uspješno poslovanje bitno je ostaviti dobar dojam, a prikodan poklon će Vam svakako pomoći u tome. Zato, zadovoljstvo nam je pozvati Vas da posjetite naš izložbeni salon, u ulici Kolodvorska broj 12 , da pogledate naš promo asortiman i poslovnu galanteriju, te odaberete najbolje za sebe i svoje saradnike.

Web: www.exclusive.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: