EY Junior - Audit Generation 2024 - Ernst & Young d.o.o

EYEY je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcijskim i savetodavnim uslugama. Njihovih 167 hiljada zaposlenih širom sveta dele zajedničke vrednosti i osnovna uverenja kompanije. Veruju da sve što rade – svaka revizija, svaka poreska ili savetodavna usluga, svaka interakcija sa klijentima ili kolegama, doprinosi građenju boljeg poslovnog okruženja. Globalno posmatrano, posluju po zajedničkim profesionalnim i etičkim standardima.

EY Beograd je sastavni deo Centralne i Jugoistočne Evrope, jednog od regiona na teritoriji Evrope, Bliskog Istoka, Indije i Afrike osnovanog 2008. godine, koja broji 5.000 zaposlenih i ujedinjuje njihove operacije u 21 zemlji iz regiona. EY Beograd je osnovan 1997. godine, spajanjem lokalne revizorske firme i EY-a, i nalazi se među vodećim firmama za pružanje profesionalnih usluga revizije i savetovanja u Srbiji.

Imaju bogato iskustvo u pružanju različitih vrsta usluga iz raznih oblasti i sektora. Sa više od 140 vrhunskih profesionalaca, a među njima i četvoro partnera, EY Beograd ima veštine i iskustvo neophodno za pružanje revizorskih, poreskih, savetodavnih, transakcionih i računovodstvenih usluga visokog kvaliteta.

Ovaj put prosledili su nam oglas za posao:

EY Junior - Audit Generation 2024

Prijava:

- Link za prijavu se nalazi unutar oglasa.
- Krajnji rok za prijavu je: 10. 7. 2024.
- Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: