Fakulteti Srbije

Sa projektom Fakulteti Srbije do željenog posla i uspeha!

Kompanija LINK group pružila je podršku za poslovno ostvarenje ove ideje, smatrajući da je obrazovanje i usavršavanje mladih ljudi u Srbiji od neprocenjivog značaja. U okviru LINK Business Incubatora, jedinstvenog programa podrške mladim preduzetnicima, koji veruje da talenat i znanje zaslužuju priliku, ova poslovna zamisao zakoračila je ka svom cilju.

Kako funkcioniše portal Fakulteti Srbije i šta vam pruža?

Znamo da je veoma važno da školovanje za koje se opredelimo bude u skladu sa našim sposobnostima, karakteristikama ličnosti, našim željama i sklonostima, kako bismo u njemu mogli da uživamo, a samim tim i da ostvarujemo bolje rezultate, budemo produktivniji i uspešniji.
Na portalu Fakulteti Srbije nalaze se sve potrebne informacije o fakultetima i visokim školama koje će svakom srednjoškolcu poslužiti na njegovom putu ka željenoj budućnosti.
 
Ovaj projekat zapravo predstavlja nastavak popularnog sajta  srednjeskole.edukacija.rs, koji pomaže učenicima završnih razreda da upišu srednju školu.

Želite da dobijete odgovore na pitanja koja vas muče?

Da li mi je važno u kom gradu ću upisati fakultet?
✓  Da li mi je važno da li je to privatni ili državni fakultet?
✓  Da li će ovo biti samo moja odluka?
✓  Da li je to zaista posao kojim želim da se bavim?
 
 
Portal Fakulteti Srbije je mesto koje će vam pomoći u pronalaženju najboljih odgovora na navedena pitanja, i na još mnoga druga. 
 
Pored informacija o svim državnim i privatnim fakultetima i visokim školama u Srbiji, sajt pruža i kalendar upisa sa najvažnijim datumima, broj potrebnih bodova za željeni fakultet, cene školarina i mogućnosti stipendiranja. Posetioci sajta mogu da pronađu i interesantne informacije iz celog sveta, razne vesti o studenstkim dešavanjima, zanimljivosti i video-snimke.
 
Konsultujte se među sobom i među starijim kolegama, pitajte za pomoć i savet!

Posetite sajt Fakulteti Srbije >>

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: