Family Sport

fsFamily Sport je osnovala porodica Đoković 19. decembra 2005. godine.

U duhu imena kompanije, Family Sport neguje vrednosti koje karakterišu složnu i uspešnu porodicu, a u skladu sa imenom brenda “Novak” ističe kvalitet i upornost sa ciljem da zadrži lidersku poziciju u domenu ugostiteljstva i organizacije sportskih događaja. Novak ketering je ključni segment kompanije Family Sport.

Novak ketering pruža vrhunsku uslugu spajajući tradiciju, brz život, zdravu ishranu i kvalitet, nudeći nešto sasvim novo – proizvode koji su napravljeni po isprobanim recepturama Novak ketering kuhinje. Svi proizvodi proizvedeni su u strogo kontrolisanim uslovima, primenom HACCP sistema za bezbednost hrane. Korišćene su visokokvallitetne sirovine i proverene recepture. Proizvodi, čiji su ispravnost i održivost ispitani od strane akreditovane laboratorije, pakovani su u zaštićenoj atmosferi. Proizvodi Novak keteringa proizvedeni su u specijalizovanoj ketering kuhinji i svojim kvalitetom, izgledom, ukusom, lepotom, vatrometom boja i raznovrsnošću praznik su za sva čula.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: