Family Sport

fsFamily Sport je osnovala porodica Đoković 19. decembra 2005. godine.

U duhu imena kompanije, Family Sport neguje vrednosti koje karakterišu složnu i uspešnu porodicu, a u skladu sa imenom brenda “Novak” ističe kvalitet i upornost sa ciljem da zadrži lidersku poziciju u domenu ugostiteljstva i organizacije sportskih događaja. Novak ketering je ključni segment kompanije Family Sport.

Novak ketering pruža vrhunsku uslugu spajajući tradiciju, brz život, zdravu ishranu i kvalitet, nudeći nešto sasvim novo – proizvode koji su napravljeni po isprobanim recepturama Novak ketering kuhinje. Svi proizvodi proizvedeni su u strogo kontrolisanim uslovima, primenom HACCP sistema za bezbednost hrane. Korišćene su visokokvallitetne sirovine i proverene recepture. Proizvodi, čiji su ispravnost i održivost ispitani od strane akreditovane laboratorije, pakovani su u zaštićenoj atmosferi. Proizvodi Novak keteringa proizvedeni su u specijalizovanoj ketering kuhinji i svojim kvalitetom, izgledom, ukusom, lepotom, vatrometom boja i raznovrsnošću praznik su za sva čula.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: