Flexis

flexisFlexis je digital marketing agencija koja svojim klijentima pruža kompletan portfolio usluga radi uspešne prezentacije i pozicioniranja na internetu.
Oni su tim mladih, energičnih i motivisanih ljudi koji rade ono u čemu su najbolji, a zadovoljstvo njihovih klijenata im je na prvom mestu.

Njihovi klijenti su perspektivne kompanije koje imaju široku viziju, svesne u kom pravcu se kreće savremeno tržište i tehnologija, i koje žele da iskoriste nove prilike koje internet pruža. Neki od brendova sa kojima su tokom godina ostvarili uspešnu saradnju su: ROSA, neXt, Fuzetea, Imlek, API Banka, Credit Agricole, TOB, John Frieda, ROorto.

Flexis pruža širok spektar usluga iz oblasti digital marketinga, kao što su:  Digital strategija, digital copywriting, content creation, photo & video produkcija, web produkcija, influencer marketing, digital media buying, community management, project management, ali i ATL & BTL dizajn.

Web site: www.flexis.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: