Flexis

flexisFlexis je digital marketing agencija koja svojim klijentima pruža kompletan portfolio usluga radi uspešne prezentacije i pozicioniranja na internetu.
Oni su tim mladih, energičnih i motivisanih ljudi koji rade ono u čemu su najbolji, a zadovoljstvo njihovih klijenata im je na prvom mestu.

Njihovi klijenti su perspektivne kompanije koje imaju široku viziju, svesne u kom pravcu se kreće savremeno tržište i tehnologija, i koje žele da iskoriste nove prilike koje internet pruža. Neki od brendova sa kojima su tokom godina ostvarili uspešnu saradnju su: ROSA, neXt, Fuzetea, Imlek, API Banka, Credit Agricole, TOB, John Frieda, ROorto.

Flexis pruža širok spektar usluga iz oblasti digital marketinga, kao što su:  Digital strategija, digital copywriting, content creation, photo & video produkcija, web produkcija, influencer marketing, digital media buying, community management, project management, ali i ATL & BTL dizajn.

Web site: www.flexis.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: