Global Security

gsKompanija Global Security d.o.o. kao izdavač magazina “Zaštita” počela je s radom 2006. godine. Magazin je pouzdanim informisanjem i razumevanjem prilika u sigurnosnoj industriji ubrzo izrastao u respektabilno sredstvo informisanja, nezaobilazno na stolovima profesionalaca iz oblasti sigurnosti i zaštite. S jasnom vizijom razvoja i sveobuhvatnim izveštavanjem, magazin se etablirao kao glavna karika u povezivanju korisnika i proizvođača.
2009. godine magazin “Zaštita” uz novi naziv a&s Adria, postaje deo portfolija najveće svetske grupacije security magazina – a&s Group (Messe Frankfurt New Era Business Media).

Pod izdavaštvom Global Security d.o.o., a&s Adria, naslednik magazina “Zaštita”, nastavlja da izlazi kao mesečna stručna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite, delujući kao licencirani predstavnik a&s Group za regiju sljedećih država Jugoistočne Evrope: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.  
Magazine a&s Adria čitaju profesionalci koji rade u službama sigurnosti ili su u bilo kakvom  dodiru s pojmom zaštite na poslovnom ili privatnom planu, kao i menadžeri kompanija, koji su svakim danom izloženi sve većim i raznovrsnijim sigurnosnim rizicima.

Web site: www.asadria.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: