Global Security

gsKompanija Global Security d.o.o. kao izdavač magazina “Zaštita” počela je s radom 2006. godine. Magazin je pouzdanim informisanjem i razumevanjem prilika u sigurnosnoj industriji ubrzo izrastao u respektabilno sredstvo informisanja, nezaobilazno na stolovima profesionalaca iz oblasti sigurnosti i zaštite. S jasnom vizijom razvoja i sveobuhvatnim izveštavanjem, magazin se etablirao kao glavna karika u povezivanju korisnika i proizvođača.
2009. godine magazin “Zaštita” uz novi naziv a&s Adria, postaje deo portfolija najveće svetske grupacije security magazina – a&s Group (Messe Frankfurt New Era Business Media).

Pod izdavaštvom Global Security d.o.o., a&s Adria, naslednik magazina “Zaštita”, nastavlja da izlazi kao mesečna stručna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite, delujući kao licencirani predstavnik a&s Group za regiju sljedećih država Jugoistočne Evrope: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.  
Magazine a&s Adria čitaju profesionalci koji rade u službama sigurnosti ili su u bilo kakvom  dodiru s pojmom zaštite na poslovnom ili privatnom planu, kao i menadžeri kompanija, koji su svakim danom izloženi sve većim i raznovrsnijim sigurnosnim rizicima.

Web site: www.asadria.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: