Global Sourcing Team

 

logoGlobal Sourcing Team je agencija za zapošljavanje i karijerno vođenje.  Za njih je ovo godina ekspanzije u IT sektoru, telekomunikacijama i drugim tehničko-tehnološkim zanimanjima.

Global Sourcing Team do kraja godine ima potrebu za još 50 programera (sa znanjem JAVA, C#, PHP i MySQL) i više od 150 inžinjera različitih tehničkih usmerenja pretežno IT i telekomunikacionog usmerenja (ETF, FON, PMF i srodnih fakulteta i viših škola), kao i sertifikovanih Microsoft administratora i profesionalaca.

Klijenti Global Sourcing Team-a su kompanije koje, pored osnovnih finansijskih i radnih uslova, pružaju prilike za razvoj karijere kroz treninge i rad na kreativnim projektima i u inovativnim tehničkim okruženjima.

Global Sourcing Team pruža pomoć u informisanju o novootvorenim radnim mestima, poslovnim prilikama i prilikama za stručnu praksu.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: