Global Sourcing Team

 

logoGlobal Sourcing Team je agencija za zapošljavanje i karijerno vođenje.  Za njih je ovo godina ekspanzije u IT sektoru, telekomunikacijama i drugim tehničko-tehnološkim zanimanjima.

Global Sourcing Team do kraja godine ima potrebu za još 50 programera (sa znanjem JAVA, C#, PHP i MySQL) i više od 150 inžinjera različitih tehničkih usmerenja pretežno IT i telekomunikacionog usmerenja (ETF, FON, PMF i srodnih fakulteta i viših škola), kao i sertifikovanih Microsoft administratora i profesionalaca.

Klijenti Global Sourcing Team-a su kompanije koje, pored osnovnih finansijskih i radnih uslova, pružaju prilike za razvoj karijere kroz treninge i rad na kreativnim projektima i u inovativnim tehničkim okruženjima.

Global Sourcing Team pruža pomoć u informisanju o novootvorenim radnim mestima, poslovnim prilikama i prilikama za stručnu praksu.

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: