Grafički operater – Struktura9

stuktura9Firma Struktura9 doo uspešno posluje već 13 godina na tržištu Srbije I od skoro Crne Gore. Naš moto u radu je da kada kažemo različito, tada mislimo na promenu vizure posmatranja procesa i stvari. Realizujemo posao trudeći se da gledamo kroz prizmu korisnika naših usluga. Pokušavamo da prepoznamo potrebe naših klijenata, njihove vizije i da im kroz zajedničku saradnju budemo vodič ka ispunjenju ciljeva koje smo zajedno zacrtali. Budući da se radi o kreativnim vizijama, taj posao nije uvek jednostavan, ali tim pre zadovoljstvo obavljenim poslom je veće.

Na početku priče ideja nije uvek kristalno jasna, a naš posao nije da samo jasno definišemo već i da materijalizujemo. Najveći uspeh tima je kada se od kreativne ideje rađaju upotrebni predmeti, koji daju novi smisao procesima koji se odvijaju u njihovom okruženju. I na kraju, mi to volimo da radimo.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za posao:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: ivana.raskovic@struktura9.rs.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU ili ITS).
  • Krajnji rok za prijavu je: 26. 11. 2021.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Malo znanja ljude pravi pakosnima, a puno znanja ljude čini skromnima.
Leonardo da Vinči

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: