Grafix

logoGrafix je priznati lider na polju grafičke industrije, koji je prvi započeo sa pružanjem usluga opremanja indoor i outdoor komercijalnom grafikom velikog formata. Počeo je sa radom 1993, kao licencirani proizvođač američke kompanije 3M, neprikosnovenog lidera iz pomenute oblasti.

Kvalitet usluga, tehnički kapaciteti, ljudski resursi, kao i stalno ulaganje u nove tehnologije za proizvodnju (2000. godine postao je proizvođač grafika ekstremno velikog formata VUTEk tehnologijom, kao prvi u regionu) i opremu grafike, već 23 godine pružaju pouzdan servis za više od 5000 zadovoljnih biznis klijenata.

 

Grafix nudi najraznovrsnija i najsavremenija rešenja iz oblasti komercijalne grafičke industrije, opslužuje korisnike svih profila, od individualnih, koji cene posvećenost i lični kontakt, do velikih korporacija, koje zahtevaju sistemska rešenja.

Grafix je izgradio jedinstven, prilagodljiv i siguran sistem za pružanje usluga iz oblasti grafičke industrije, koji može da podrži stalno rastući broj korisnika i otvaranje srpskog tržišta.

Danas pokriva više od 30% tržišta u Srbiji, a veoma je prisutan u Crnoj Gori, Bosni, kao i u Mađarskoj i Austriji. Ostvario je partnerske odnose sa vodećim outdoor oglašivačima u Evropi.
 
Posebnu snagu ovom proizvodnom sektoru daje projektantski biro koji čine diplomirani stručnjaci iz oblasti industrijskog dizajna, arhitekture, enterijera, kao i pojektanti mašinske struke.

Ovaj tim koordinirano radi na razvoju novih proizvoda iz oblasti POP I POS displeja, kao i na razradi i stalnom unapređivanju već projektovanih promotivno-prezentacionih konstrukcija.

Web site: www.grafix.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: