GRAWE Grupa

logoGRAWE Grupa posluje u Austriji i još dvanaest zemalja jugoistočne Evrope.

Međunarodna orijentacija i visoko mesto na tržištu osiguranja u Evropi jasno pokazuju da GRAWE nastavlja da gradi uspeh i razvija poslovanje sa tradicijom dugom skoro dva veka.

GRAWE se kontinuirano razvija i svrstava u najveće osiguravajuće i finansijske institucije u Evropi.
Snagu i veličinu ostvaruje kroz svoju konstantnu profitabilnost, kvalitet proizvoda, i stručan i profesionalan kadar.
 

 

GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd je deo velike GRAWE porodice. Tradicija, stabilnost i poverenje, sa dalekim pogledom u budućnost su osnove na kojima GRAWE gradi uspeh na tržištu Srbije.

Najveće prednosti GRAWE osiguranja a.d.o. su međunarodni kvalitet proizvoda i sigurna politika ulaganja finansijskih sredstava osiguranika. Organizaciona struktura zasnovana je na tradiciji, potrebama i željama klijenata, kao i zahtevima uspešnog poslovanja, a poslovanje na najvećim vrednostima društva: poverenju i stabilnosti.
 
GRAWE osiguranje je danas među vodećim osiguravajućim društvima u osiguranju života u Republici Srbiji, a svojim klijentima nudi i napredne programe osiguranja od nezgode, osiguranja imovine na novonabavnu vrednost i osiguranja malih i srednjih preduzeća.

Web site: www.grawe.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: