Hakaton u organizaciji kompanije Better Collective iz Niša

Kompanija Better Collective Niš organizuje online hakaton namenjen studentima, diplomcima, kao i programerima koji imaju najviše godinu dana iskustva. BC Hakaton je četrdesetdvosatno ekipno takmičenje u kreiranju aplikacije na zadatu temu, koje će se održati online od 11. do 13. decembra 2020. godine. Mogućnost da se takmiči dobiće 5 timova, sačinjenih od 3 do 5 članova.

hakaton

Tri tima, koja, po odluci žirija, razviju najbolja rešenja, osvojiće vredne nagrade. Tema BC Hakatona je održivi razvoj i odnosi se na ciljeve vezane za ekološko delovanje.

Cilj BC Hakatona je da podstakne mlade programere da razviju svoje veštine, budu kreativni i steknu dragoceno iskustvo rada u timu. Takođe, želimo da podstaknemo mlade, da, upotrebom svojih veština, doprinesu razvoju zajednice i zdravijoj životnoj sredini.

S obzirom na to da želimo da ohrabrimo mlade da se angažuju na polju održivog razvoja, odlučili smo da tema BC Hakatona bude iz ove oblasti, sa fokusom na ekološko delovanje i zaštitu životne sredine.

Žiri, koji čine naši iskusni programeri, proceniće kvalitete svakog projekta pojedinačno i
doneti konačnu odluku o najboljima, na osnovu unapred određenih kriterijuma. Za tri prvoplasirana tima predviđene su nagrade u vidu vaučera za kupovinu tehnike u vrednosti od 1000 €, 700 € i 300 €.

Krajnji rok za prijavu je 1. decembar. Prijave se vrše preko forme na veb-sajtu događaja:
https://bc-hakaton.bettercollective.rocks/#prijava.

Za više informacija možete posetiti veb-sajt BC Hakatona: https://bc-hakaton.bettercollective.rocks/.

Ukoliko imate neko dodatno pitanje, možete me kontaktirati na mejl jcvetkovic@bettercollective.com ili na broj telefona +381652218118.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: