Hatorum

logoHatorum je centar za edukaciju iz muzikoterapije i savetovanje, koji angažuje profesionalne muzikoterapeute i postavlja temelje muzikoterapije u našoj zemlji.

U saradnji sa Udruženjem muzikoterapeuta Srbije (www.muzikoterapija.rs) i pod okriljem Evropske muzikoterapijske konfederacije (www.emtc-eu.com), Hatorum promoviše muzikoterapiju kao profesiju i školuje profesionalni kadar muzikoterapeuta, deficitaran u našoj zemlji i zemljama okruženja.

 

Hatorum prezentuje inovativne i tematske edukativne programe i radionice, predstavlja savremena dostignuća i istraživanja, specijalizovane metode i sredstva u oblasti muzikoterapije, muzičke medicine i muzičke tehnologije.

Hatorum organizuje predavanja, tematske radionice, specijalizovane grupne i individualne edukativne programe koji se odnose na savladavanje praktičnih znanja i veština kod građanstva svih starosnih grupa, od najranijeg detinjstva do duboke starosti.

Web site: www.hatorum.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: