Hatorum

logoHatorum je centar za edukaciju iz muzikoterapije i savetovanje, koji angažuje profesionalne muzikoterapeute i postavlja temelje muzikoterapije u našoj zemlji.

U saradnji sa Udruženjem muzikoterapeuta Srbije (www.muzikoterapija.rs) i pod okriljem Evropske muzikoterapijske konfederacije (www.emtc-eu.com), Hatorum promoviše muzikoterapiju kao profesiju i školuje profesionalni kadar muzikoterapeuta, deficitaran u našoj zemlji i zemljama okruženja.

 

Hatorum prezentuje inovativne i tematske edukativne programe i radionice, predstavlja savremena dostignuća i istraživanja, specijalizovane metode i sredstva u oblasti muzikoterapije, muzičke medicine i muzičke tehnologije.

Hatorum organizuje predavanja, tematske radionice, specijalizovane grupne i individualne edukativne programe koji se odnose na savladavanje praktičnih znanja i veština kod građanstva svih starosnih grupa, od najranijeg detinjstva do duboke starosti.

Web site: www.hatorum.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: