Hayat

hayatSada već davne 1992. godine s radom je počela tada neovisna televizija Hayat, danas Hayat TV. Od osnivanja, u maju 1991. godine, neprekidnim radom osvajala je bosanskohercegovački medijski prostor te danas postala najjači bh. TV brend. Prvi programski sadržaj Hayat TV emitovala je 24. februara 1992. Svih ovih godina nastojali smo biti profesionalni, objektivni i uvijek na strani gledatelja.Hayat danas ima najveći procent domaće produkcije u BIH, kada govorimo o komercijalnim TV stanicama.

U domaću produkciju svakodnevno ulažemo te kroz svaku novu emisiju postavljamo nove standarde u BiH. Moderno, dopadljivo i artistički složeno. Time se Hayat vodi kada se radi o vizuelnom identitetu naših kanala i neosporno, Hayat je danas i vizuelno najprepoznatljivija bh. tv stanica.

Danas Hayat emituje šest kanala: Hayat HD, Hayat TV, Hayat PLUS, Hayat MUSIC, Hayat FOLK, a posebno smo ponosni na prvi bh. dječiji kanal HAYATOVCI, koji je, zapravo, jedini dječiji kanal na našem jeziku. Sve kanale možete pratiti i putem satelita u Hayat paketu te putem kabl i iptv operatera. Širom svijeta. Za svoj rad i doprinos društvenoj zajednici Hayat TV je 2003. godine dobila najveće priznanje Grada Sarajeva „Šestoaprilsku nagradu“, a odlukom Stručnog žirija Saveza novinara Bosne i Hercegovine, 1996., 1997. i 1998. te 2000. godine Hayat TV proglašena je najboljom televizijskom stanicom u Bosni i Hercegovini.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: