Hemofarm

logoKompanija Hemofarm osnovana je 1. juna 1960. godine u Vršcu, gde je i danas najveći proizvodni kompleks. Primarna delatnost Hemofarma je proizvodnja visokokvalitetnih,efikasnih, bezbednih i dostupnih generičkih farmaceutskih proizvoda primenom najsavremenijih tehnologija.

Od avgusta 2006, Hemofarm je član nemačke STADA Grupe, kompanije koja je peti proizvođač generičkih lekova na svetskoj rang-listi.

Hemofarm je kvalitetnim a dostupnim proizvodima prisutan u više od 30 zemalja, i više od 60 odsto ukupne prodaje realizuje na inostranim tržištima.

Za kompaniju Hemofarm uspeh nisu samo poslovni rezultati već i doprinos zajednici u kojoj posluje. Najveći broj humanitarnih aktivnosti i projekata usmerenih na unapređenje kvaliteta života svih članova zejednice Hemofarm realizuje preko Hemofarm Fondacije, osnovane 1993. godine.

Za ostvarene rezultate i korporativnu društvenu odgovornost Hemofarm je dobitnik značajnih nagrada.

Web site: www.hemofarm.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: