Hemofarm

logoKompanija Hemofarm osnovana je 1. juna 1960. godine u Vršcu, gde je i danas najveći proizvodni kompleks. Primarna delatnost Hemofarma je proizvodnja visokokvalitetnih,efikasnih, bezbednih i dostupnih generičkih farmaceutskih proizvoda primenom najsavremenijih tehnologija.

Od avgusta 2006, Hemofarm je član nemačke STADA Grupe, kompanije koja je peti proizvođač generičkih lekova na svetskoj rang-listi.

Hemofarm je kvalitetnim a dostupnim proizvodima prisutan u više od 30 zemalja, i više od 60 odsto ukupne prodaje realizuje na inostranim tržištima.

Za kompaniju Hemofarm uspeh nisu samo poslovni rezultati već i doprinos zajednici u kojoj posluje. Najveći broj humanitarnih aktivnosti i projekata usmerenih na unapređenje kvaliteta života svih članova zejednice Hemofarm realizuje preko Hemofarm Fondacije, osnovane 1993. godine.

Za ostvarene rezultate i korporativnu društvenu odgovornost Hemofarm je dobitnik značajnih nagrada.

Web site: www.hemofarm.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: