Herbal Spa

logoHerbal Spa centar je deo lanca luksuznih spa centara iz Kuvajta, sa enterijerom opremljenim  u azijskom stilu.

Kompanija je osnovana u junu 2014. godine sa sedištem u Sarajevu.

Zapošljava 33 iskusna i profesionalna radnika koji su prije početka rada prošli posebnu obuku, a sve u cilju upoznavanja specifičnih usluga i tretmana klijenata, primjenom visokih standarda kvaliteta.

Klijentima se usluge pružaju u dva spa centra, na Pofalićima i na Ilidži. U ponudi je više od 100 različitih usluga i paketa koji su dostupni 7 dana u sedmici, od 9 do 22h.

 

Herbal spa za dame na Pofalićima sa radom je počeo u aprilu 2015. godine.

Pored klasičnih tretmana za njegu tijela, lica i kose u spa centru možete pronaći i novitete na tržištu kao što su: đumbir masaža, masaža vatrom, marokansko, tunižansko i herbal kupatilo, oblikovanje obrva koncem, depilacija šećernom pastom, tretmani za kosu sa aloe verom, đumbirom i vrućim uljem, te tretmani za lice sa kolagenom i zlatnim česticama.

Herbal spa na Ilidži zvanično je otvoren u martu 2016. godine kao druga poslovna jedinica.

Novi spa centar zaposlio je 15 novih radnika. Prepoznatljiv je po usluzi refleksologije stopala, a za razliku od spa centra na Pofalićima, u novom centru usluge mogu koristiti i dame i muškarci.

Web site: www.herbalspa.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: