Herbal Spa

logoHerbal Spa centar je deo lanca luksuznih spa centara iz Kuvajta, sa enterijerom opremljenim  u azijskom stilu.

Kompanija je osnovana u junu 2014. godine sa sedištem u Sarajevu.

Zapošljava 33 iskusna i profesionalna radnika koji su prije početka rada prošli posebnu obuku, a sve u cilju upoznavanja specifičnih usluga i tretmana klijenata, primjenom visokih standarda kvaliteta.

Klijentima se usluge pružaju u dva spa centra, na Pofalićima i na Ilidži. U ponudi je više od 100 različitih usluga i paketa koji su dostupni 7 dana u sedmici, od 9 do 22h.

 

Herbal spa za dame na Pofalićima sa radom je počeo u aprilu 2015. godine.

Pored klasičnih tretmana za njegu tijela, lica i kose u spa centru možete pronaći i novitete na tržištu kao što su: đumbir masaža, masaža vatrom, marokansko, tunižansko i herbal kupatilo, oblikovanje obrva koncem, depilacija šećernom pastom, tretmani za kosu sa aloe verom, đumbirom i vrućim uljem, te tretmani za lice sa kolagenom i zlatnim česticama.

Herbal spa na Ilidži zvanično je otvoren u martu 2016. godine kao druga poslovna jedinica.

Novi spa centar zaposlio je 15 novih radnika. Prepoznatljiv je po usluzi refleksologije stopala, a za razliku od spa centra na Pofalićima, u novom centru usluge mogu koristiti i dame i muškarci.

Web site: www.herbalspa.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: