Hifa Petrol

hifaKompanija Hifa Petrol d.o.o. osnovana je 2005. godine otvaranjem prve benzinske pumpe, a ujedno i sjedišta firme u Vogošći. U narednim godinama uslijedilo je proširivanje mreže maloprodajnih objekata u više od 30 gradova širom BiH. Trenutno, HIFA PETROL posjeduje 44 maloprodajna objekta.

Pored maloprodajnih objekata, HIFA PETROL ima pet naftnih terminala koji zadovoljavaju najviše tehnološke i ekološke norme poslovanja, te tri plinska terminala. Ukupan skladišni kapacitet kompanije Hifa Petrol za naftu i naftne derivate iznosi 12.600.000 litara, od čega se 9.000.000 litara odnosi na gorivo, a 3.600.000 litara na plin.

HIFA-PETROL posjeduje i mrežu brendiranih trgovina "HP SHOP", samouslužnih autopraonica "HP WASH" , vulkanizerskih radnji  "HP SERVICE", mjenjačnica  "HP EXCHANGE" i cafea  "HP CAFE" kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh .

Hifa Petrol nudi vrhunski nivo kvaliteta nafte i naftnih derivata, ali i ostalih roba i usluga.

Njihov cilj je ispuniti energetske potrebe društva na ekonomski, društveno i ekološki održiv način, sada i u budućnosti.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: