Holistic Web Marketing

logoAgencija Holistic Web Marketing se bavi kreiranjem i implementacijom strategije online nastupa za svoje klijente, pri čemu je posebna pažnja usmerena na segmente malih i srednjih preduzeća.

Sam naziv agencije, Holistic Web Marketing, govori najviše o načinu na koji ona radi – sveobuhvatni pristup internet marketingu gde pojedinačni segmenti, kroz sinergijsko delovanje, stvaraju uspešnu strategiju.

Ovo je dinamična oblast u kojoj se promene dešavaju na praktično svakodnevnom nivou, u kojoj se konstantno uči, usavršava i kroz kreativno razmišljanje napreduje.

Klijentima su na raspolaganju praktično sve usluge iz oblasti online marketinga: SEO – Optimizacija sajtova za pretraživače, upravljanje nalozima na društvenim medijima (Community management), Online PR, vođenje kampanja kontekstualnog oglašavanja (Facebook Ads, Google Adwords i Linkedin Ads), kao i kompletna interna edukacija zaposlenih.

Zahvaljujući ostvarenoj saradnji sa nekoliko kvalitetnih programerskih timova, klijentima je na raspolaganju kompletna usluga izrade web sajtova – od korporativnih prezentacija do naprednih e-commerce rešenja, uz osmišljavanje i vođenje projekta kroz sve stadijume.

Web site: www.holisticwebmarketing.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: