Holistic Web Marketing

logoAgencija Holistic Web Marketing se bavi kreiranjem i implementacijom strategije online nastupa za svoje klijente, pri čemu je posebna pažnja usmerena na segmente malih i srednjih preduzeća.

Sam naziv agencije, Holistic Web Marketing, govori najviše o načinu na koji ona radi – sveobuhvatni pristup internet marketingu gde pojedinačni segmenti, kroz sinergijsko delovanje, stvaraju uspešnu strategiju.

Ovo je dinamična oblast u kojoj se promene dešavaju na praktično svakodnevnom nivou, u kojoj se konstantno uči, usavršava i kroz kreativno razmišljanje napreduje.

Klijentima su na raspolaganju praktično sve usluge iz oblasti online marketinga: SEO – Optimizacija sajtova za pretraživače, upravljanje nalozima na društvenim medijima (Community management), Online PR, vođenje kampanja kontekstualnog oglašavanja (Facebook Ads, Google Adwords i Linkedin Ads), kao i kompletna interna edukacija zaposlenih.

Zahvaljujući ostvarenoj saradnji sa nekoliko kvalitetnih programerskih timova, klijentima je na raspolaganju kompletna usluga izrade web sajtova – od korporativnih prezentacija do naprednih e-commerce rešenja, uz osmišljavanje i vođenje projekta kroz sve stadijume.

Web site: www.holisticwebmarketing.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: