Holycode

HolycodeHolycode je IT kompanija osnovana 2014. godine, sa sedištem u Beogradu, koja se bavi izradom web i mobile aplikacija i telehealth rešenja za švajcarske kompanije. Ono što ih razlikuje od ostalih outsorcing kompanija je njihov biznis model, takozvani "dedicated outsorcing", odnosno development timovi koje formiraju u Beogradu postaju istovremeno deo švajcarskih kompanija, i svaki tim radi isključivo za jednog klijenta, na inhouse projektima tih kompanija.

Njihov osnovni cilj je da kroz konstantno postizanje pozitivne atmosfere, odličnih finansijskih i ostalih uslova i zadovoljstva njihovih zaposlenih koji su profesionalci u svojim oblastima: PHP, Java, Javascript, Android, iOS, Ruby on Rails, obezbede najbolji produkt. Vrednosti koje neguju u Holycode-u su iskrenost, samokritičnost i poverenje, a dugoročna saradnja sa klijentima, timovi koji rastu i već postignuti ozbiljni rezultati na tržištu garancija su njihovog uspeha.

Website: www.holycode.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: