Hospitality Management Systems - Jonex

JonexHMS-Jonex je osnovan u  želji da spoji što više klijenata, omogući im aktivnu međusobnu saradnju i pruži maksimalne edukativne i konsultantske aktivnosti u oblastima upravljanja poslovima.

Centar nudi mnogo više od međusobne saradnje - organizuje seminare i kurseve o aktuelnim temama iz oblasti bitnih za uspešno poslovanje preduzeća, kao što su računovodstvo, zakonodavstvo, hotelijerstvo, menadžment. Nastoji da pruži korisna i specifična znanja iz svih oblasti poslovanja, trudeći se pritom da svakog klijenta tretira ravnopravno i kao individuu sa sopstvenim specifičnim potrebama.

Edukacija se vrši po najsavremenijim metodama. Pri završnim vežbama koriste se najsavremeniji softveri. Najuspešnijim polaznicima obezbeđeno je zaposlenje.
HMS-Jonex širi atmosferu koja podstiče originalnost, omogućava lični razvoj, napredovanje i kvalitet života.

Web site: www.jonex.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: