High Tech Engineering Center (HTEC)

HtecHigh Tech Engineering Center (HTEC) je kompanija specijalizovana za ugrađene sisteme i razvoj softvera. Kao visokokvalitetna centralnoevropska inženjering kompanija sa sedištem u Beogradu, Srbija, obezbeđujemo offshore/nearshore IT autsorsing usluge po povoljnim cenama. HTEC je savršen tehnološki partner za kompanije koje žele da razvijaju nove proizvode, unaprede postojeće, ili prošire svoje timove i smanje troškove programiranja, a održe kvalitet na veoma visokom nivou.

Visokoobučeni i posvećeni timovi za razvoj softvera, elektroniku i ugrađene sisteme nude najbolja rešenja u skladu sa potrebama klijenata. Oblasti stručnosti naših timova obuhvataju kompletan spektar IT usluga – od web i mobilnih aplikacija, do razvoja kompleksnih algoritama za obradu signala sa DSP i/ili FPGA implementacijom.
Bilo da je u pitanju hardver ili softver, kompletan razvoj prototipa, osmišljavanje celog sistema ili neke njegove komponente, ili izmena postojećih proizvoda kroz primenu novih standarda i najnovijih tehnologija radi unapređenja konkurentnosti na tržištu, HTEC svojim klijentima obezbeđuje prvoklasna rešenja, na vreme i u okviru predviđenog budžeta. Staramo se da naši klijenti dobiju inovativna, kvalitetna i isplativa rešenja da bi bili uspešni na duže staze.

Web site: www.htec.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: