Humanitarna radionica Udruženja studenata informatike FONIS

ivaZa sve studente januarski ispitni rok samo što nije krenuo i već broje dane do prvog ispita! Ako ne znaš kako da počneš da učiš, nedostaje ti motivacije ili postavljaš pogrešne ciljeve, Udruženje studenata informatike FONIS priprema nešto za tebe. Pronađi papir i olovku jer će @iva_pametuglavu održati radionicu Programiraj se da POČNEŠ da učiš!

Iva Popov je entuzijastični edukator koji na jedan potpuno nov, a mladima vrlo zanimljiv način, pomaže u prevazilaženju problema sa učenjem. Kroz svoje programe, radionice, sadržaj i rad 1 na 1, uspela je da pomogne učenicima i studentima da prevaziđu poteškoće i uspeju da ispune svoje ciljeve.

Radionica će se održati 15.1. od 18h u onlajn formatu i imaće humanitarni karakter. Želimo da vas pozovemo da budete deo nje tako što ćete poslati 1 na 3030 i screenshot poruke proslediti u DM profila @fonis.fon ili putem Facebook-a, kao i svoj mejl, na koji će vam zatim stići link za pristup radionici.

Verujemo da ćete prepoznati želju da se spoji lepo i korisno, i da ćete se pridružiti Ivi i FONIS-u na putu ka uspešnom januarskom roku.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: