IBS

ibsIBS je jedna od vodećih kompanija u svojoj oblasti i sa timom od 25 stalno zaposlenih inženjera različitih specijalnosti kao i mrežom saradnika, uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije.

Poslednje godine su bile period neprekidnog rasta i razvoja IBS-a. Obim poslovanja kompanije se povećao tri puta i proširio na nove vrste poslova. Danas se smatraju jednom od najprestižnijih kompanija koja je sposobna da potrebe svojih klijenata ispuni sa maksimalnom pažnjom i kvalitetom. Od njihovog osnivanja, IBS razvija mogućnosti na polju bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine kao i investicione izgradnje za potrebe državnih institucija i privatnih kompanija.

Web site: www.ibs-ns.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: