ICodeFactory

icodeICodeFactory je kompanija koja se bavi kompletnim procesom razvoja softvera od ideje do produkcije, profesionalnom obukom programera i konsultantskim uslugama.

Neke od najvećih poslovnih organizacija sa liste Fortune Global 500, koriste rešenja nastala u razvojnom centru ove kompanije. Preko 100.000 aktivnih poslovnih korisnika u najvećim svetskim kompanijama iz oblasti auto industrije, obnovljivih izvora energije, telekomunikacija i mašinske industrije jedinstveno su iskustvo za ICodeFactory stručnjake.

Softver koji kompanija razvija dobitnik je Plug&Work nagrade za najbolje poslovno rešenje iz oblasti upravljanja znanjem na jednom od najvećih sajmova na svetu - CeBIT.

Pored razvoja softvera, ICodeFactory stručnjaci se bave i obukom programera drugih kompanija širom sveta. Svi zaposleni su fakultetski obrazovani, Microsoft sertifikovani stručnjaci. Jedinstven spoj Microsoft Official Curriculum trenerskog iskustva sa praktičnim iskustvima na realnim projektima, omogućava zaposlenima da steknu širok spektar veština na jednom mestu.

Web: www.icodefactory.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: