IDEA

 logoKompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa veleprodajnim uslugama od 1992. godine. U sastav Agrokor koncerna ušla je 2005. godine, kada je, posle vodeće pozicije u veleprodaji, napravila iskorak i u segmentu maloprodaje.
 
IDEA je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u regionu, sa više od 180 objekata i preko 4.300 zaposlenih. Posebno mesto zauzima u segmentu veleprodaje gde, kao lider na tržištu, posluje sa 9 veleprodajnih centara u Srbiji u okviru kojih organizuje i kvalitetno snabdeva male trgovine i pravna lica, a takođe poseduje i jedan HoReCa centar u okviru koga organizuje snadbevanje hotela, restorana i kafića.

IDEA je jedinstvena na tržištu Srbije i kao kompanija koja u svojoj prodajnoj mreži ima sve vrste formata prodavnica – od hiper formata sa preko 5.000m2 i asortimanom od 30.000 artikala do malih prodavnica u komšiluku na dohvat ruke, za svakodnevne potrebe.
 
U ukupnoj ponudi dominiraju domaći proizvodi, što je strateško opredeljenje kompanije IDEA.


Web site: www.idea.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: