IDEA

 logoKompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa veleprodajnim uslugama od 1992. godine. U sastav Agrokor koncerna ušla je 2005. godine, kada je, posle vodeće pozicije u veleprodaji, napravila iskorak i u segmentu maloprodaje.
 
IDEA je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u regionu, sa više od 180 objekata i preko 4.300 zaposlenih. Posebno mesto zauzima u segmentu veleprodaje gde, kao lider na tržištu, posluje sa 9 veleprodajnih centara u Srbiji u okviru kojih organizuje i kvalitetno snabdeva male trgovine i pravna lica, a takođe poseduje i jedan HoReCa centar u okviru koga organizuje snadbevanje hotela, restorana i kafića.

IDEA je jedinstvena na tržištu Srbije i kao kompanija koja u svojoj prodajnoj mreži ima sve vrste formata prodavnica – od hiper formata sa preko 5.000m2 i asortimanom od 30.000 artikala do malih prodavnica u komšiluku na dohvat ruke, za svakodnevne potrebe.
 
U ukupnoj ponudi dominiraju domaći proizvodi, što je strateško opredeljenje kompanije IDEA.


Web site: www.idea.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: