Infinito

logoInfinito vam nudi kompletnu uslugu, počevši od dizajna logotipa, kompletnog vizuelnog indentiteta i brendiranja kompanije kroz knjigu grafičkih standarda, kompletna rješenja za start up firme, ali i za firme koje žele redizajn korporativnog indentiteta i kvalitetnija vizuelna rješenja. Agencija Infinito nudi sve što je potrebno za rad i promociju (poslovnu dokumentaciju, promotivne materijale, kataloge, sitnu galanteriju, ambalažu proizvoda itd.), kao i više vrsta štampe (digitalnu, ofset, UV itd.) na raznim materijalima i svih dimenzija. Određuje pravce kampanje, utvrđuje ciljne grupe, preporučuje kanale komunikacije i rokove za izvođenje kampanje. 

Agencija je specijalizovana za izradu i održavanje web prezentacija i web sistema, a pored toga, nudi i kompletnu realizaciju vaših audio i video projekata, profesionalno fotografisanje proizvoda, objekata ili osoblja, kao i usluge oglašavanja (LED ekrani, Billboard, Jumbo plakat, CityLight itd.).

Neke od usluga su i Social media&community managment (vođenje Facebook, Twitter, Instagram, YouTube stranica), Event managment&BTL (Press konferencije, prezentacije, izložbe, javne tribine, koncerti) i PR (usluge organizovanja svih vrsta medijskih događanja: radni doručak / ručak sa novinarima, konferencije za štampu, kao i svi drugi vidovi događaja koji zahtjevaju medijsku pažnju).

Web site: www.infinito.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: