Infobip BH

Infobip BH je globalna kompanija za telekomunikacije koja obezbeđuje cloud za mobilne usluge preduzećima i mobilnim operaterima.

Infobip BH obezbeđuje kompanijama, finansijskim institucijama i mrežnim operaterima širom sveta prvorazredni mrežni nosač za masovno slanje SMS poruka, kao i rešenja za USSD i HLR proveru brojeva.
 
Sva njihova rešenja i usluge su osmišljene unutar kompanije od strane njihovog tima visoko obučenih i motivisanih stručnjaka iz ove grane koji Vam nude prednost dugogodišnjeg iskustva u kombinaciji sa izuzetnom fleksibilnošču i pouzdanošću.
 
Infobip BH tim je sastavljen od iskusnih, dinamičnih ljudi koji dele strast prema tehnologiji. 

Timski rad, posvećenost izvrsnosti i profesionalan pristup iznad svega jesu njihove temeljne vrednosti koje se ogledaju u rešenjima koja nude.

Web Site:   www.infobip.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: