INSTALATER/SERVISER ELEKTROUREĐAJA – Almaks

almaksKompanija Almaks osnovana je 80-tih godina prošlog veka od strane inženjera koji su u okviru tadašnjeg Instituta za primenjenu fiziku, učestvovali u razvoju prvih sistema tehničke zaštite namenjenih vojsci i policiji.

Od 1991.godine Almaks se bavi sistemima tehničke zaštite, a danas se mogu pohvaliti činjenicom da kompanija Almaks aktivno snabdeva veliki deo domaćeg tržišta sa više stotina artikala iz oblasti elektronske zaštite objekata. Delatnost je proširila na ostale telekomunikacione, informacione i signalne sisteme,njihovi inženjeri imaju veliko i bogato iskustvo u projektovanju i primeni pomenutih sistema i pružaju kvalitetnu tehničku podršku i obuku.

Od 2009. godine, Almaks se bavi GPS satelitskim praćenjem vozila i IoT rešenjima, a 2018. godine, Almaks ide korak dalje, i uvodi novi segment poslovanja Procenu rizika od katastrofa i Procenu rizika u zaštiti lica, imovina i poslovanja.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za posao:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: posao@almaks.rs.
  • Krajnji rok za prijavu je: 8. 12. 2022.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, InternetAcademy, BusinessAcademy, FSU ili ITS).
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: