Interna komunikacija


sastanakOrganizacije koje efikasno komuniciraju, imaju čak četiri i po puta veću motivaciju zaposlenih, a zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih kompanije ne bi trebalo da zanemaruju, jer su upravo oni ti koji kompaniju predstavljaju prema potencijalnim klijentima i zaposlenima.

Dobra interna komunikacija preduslov je uspešne spoljašnje komunikacije. Interna komunikacija je usko povezana sa ciljevima organizacije i njenim razvojem. Ulaganje u ljudske resurse u 21. veku je osnova svakog dobrog strateškog razmišljanja jer organizacije time prestaju da budu samo mašine i pretvaraju se u žive organizme koji uče i rastu.

Kako komunicirati sa kolegama i rukovodstvom, na koji način unaprediti svoje komunikacione veštine i pomoći svojoj organizaciji da postavi svoje poslovanje na viši nivo zahvaljujući kvalitetnoj internoj komunikaciji, predstaviće Slavko Kovačević, profesor marketinga i srodnih disciplina na Fakultetu dramskih umetnosti. Profesor Kovačević iza sebe ima niz godina predavačkog iskustva i praktičara marketing nauke.


Pridružite nam se u subotu 11. juna u 10h.

 

Vidimo se!

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: