Internet Group

Internet groupKompanija Internet Group objedinjuje raznorodne poslovne i medijske aktivnosti na internetu, kroz osmišljavanje i kreiranje online medija, razvoj web aplikacija, kreiranje web sajtova, kao i osmišljavanje i sprovođenje strategija e-poslovanja, e-trgovine i online promocije. Aktuelni segmenti angažovanja u kompaniji Internet Group odvojeni su u sklopu sledećih poslovnih celina:

- Telegraf.rs - dnevna destinacija na srpskom online medijskom prostoru, sa renomeom najbrže rastućeg online medija u Srbiji;

- Web Team – segment poslovanja u domenu web dizajna, osmišljavanja i kreiranja online nastupa organizacija, uključujući i razvoj web aplikacija;

- E-biznis i online komunikacija – zaseban poslovni segment u sklopu Internet Group d.o.o. koji za treća lica omogućuje kompletnu uslugu osmišljavanja i kreiranja kvalitetnog nastupa organizacije na internetu: od razrade ideje, preko realizacije web sajtova, mobilnih aplikacija, do usluga iz oblasti unapređenja prodaje i online promotivnih aktivnosti.

Web site: www.internetgroup.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: