Internet marketing

 

Na seminaru pod nazivom Internet marketing biće predstavljene primene Internet marketing strategija u realnom poslovnom okruženju. Kroz veliki broj primera iz domaće i inostrane poslovne prakse bićete osposobljeni za konkretnu primenu Internet marketing strategije i tehnika online promocije u svom poslovnom okruženju.

Ovu interesantnu i aktuelnu temu predstaviće Dragan Varagić, jedan od najpoznatijih srpskih blogera i online stratega. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs, "Pretraga i prezentovanje" najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji, bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com.

za sebe ima ostvarenu saradnju sa kompanijama Coca Cola Srbija, Diners Srbija, Pakom, IFC – World Bank Group, Makedonskim Telekomom, Plivom, Erste bankom, Sintelonom, Anemom, Exitom, Metalcem, ucešce u preko 20 Internet projekata u Kanadi… Savetnik je za pitanja odnosa s javnošću i Interneta u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo i socijalnu politiku AP Vojvodine, savetnik za pitanja marketinga i odnosa s javnošću Generalnog direktora kompanije Novkabel AD, kao i Internet konsultant za američku kompaniju EventGnosis Inc.

 

Vidimo se 17.12.2011. u 10h!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: