Inza Group

inzaINZA GROUP je regionalna poslovna grupa koju danas čine: INZA Institut za zaštitu od požara i eksplozije Sarajevo, INZA Agencija za zaštitu ljudi i imovine INZA, INZA Lab društvo za laboratorijska ispitivanja, tehničke analize, projektovanje i nadzor, Institut za upravljanje rizicima i naučnoistraživački rad Beograd i Institut za upravljanje rizicima i naučnoistraživački rad Podgorica.

Naša grupacija uspješno posluje više od 48 godina na domaćem, regionalnom i inostranom tržištu. Trenutno zapošljavamo 50-tak visoko obrazovanih stručnih kadrova različitih inženjerskih disciplina i više desetina specijalizovanih tehničara, koji u svom poslovanju koriste najsavremenije metode, opremu i standarde. Naši radnici su naš najvažniji kapital. Za pojačanje našeg tima tražimo odgovorne i dinamične osobe, spremne na učenje, usavršavanje i zahtjevne izazove.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: