Irena Tešić

Irena BWDiplomirani andragog sa 16 godina iskustva u oblasti upravljanja ljudskim resursima. Radila na rukovodećim pozicijama u ljudskim resursima kompanija Zekstra Group i Karanović & Nikolić. Kao eksterni konsultant angažovana na razvoju i realizaciji mnogobrojnih programa edukacije zaposlenih za najeminentnije domaće FMCG kompanije. Tokom karijere uspešno realizovala više od stotinu treninga, workshop-ova, dijagnostikujućih team building-a, kao i tailor made sesija usmerenih ka specijalizovanom razvoju i građenju timova. Od 2007. godine kolumnista Blicovih izdanja i sertifikovani trener iz oblasti upravljanja ljudskim resursima. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti regrutacije, treninga i razvoja zaposlenih, upravljanja talentima, upravljanja učinkom zaposlenih, internih komunikacija, tranzicije i kreiranja korporativne kulture.

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: