Ismir Omeragić

ismirIsmir Omeragić je istraživač po svom zvanju. Smatra da nije odabrao svoju profesiju, već da je ona izabrala njega. Osnivač je i suvlasnik kompanije Valicon za marketinško savjetovanje, istraživanje i analitiku. Njegovo bogato iskustvo, s korijenima u marketinškoj analizi i savjetovanju, temelji se na razumijevanju različitih industrija – od finansija, preko FMCG-a, politike, trgovine, do turizma. Osim marketinškog savjetovanja zasnovanog na istraživanju, vodi razne timove kroz projekte koji se bave poslovnom analitikom (npr. prediktivnom analitikom). Specijalizirao se za Lego® Serious Play® metodologiju i postao 2018. certificirani LSP facilitator. Ismir redovno drži predavanja studentima na univerzitetima u BiH i sudjeluje na različitim regionalnim i međunarodnim konferencijama.

Seminar:

  • Koje su sličnosti između moderne kosmologije i ponašanja potrošača

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: