IT Recruiter i Backend Support Engineer – BlueGrid

bluegridSvoje putovanje u sferi bezbednosti i klauda započeli smo 2012. godine. Fokus je bio na tome da što više naučimo od lidera u industriji i promovišemo bezbedni klaud. Svakodnevne aktivnosti podrazumevale su pomoć korisnicima u implementaciji CDN servisa, debagovanje različitih problema i pružanje konkretnih rešenja za učestale probleme. S vremenom smo izrasli u specijalizovanu konsultantsku kompaniju za klaud koja dizajnira i implementira velike mreže širom sveta i implementira prilagođene automatizacije.

Godine 2017. uložili smo celokupno iskustvo članova našeg tima (koji će postati partneri) u BlueGrid, kao brend koji će promovisati našu misiju da ohrabrujemo kompanije da postanu najbolja verzija sebe. Ovo iskustvo nam je omogućilo da se više uključimo u domen bezbednosti na internetu i da postanemo deo različitih startapa koji pomažu kompanijama da se razviju u lidere u svojim industrijama. Naši timovi rade na različitim projektima – od prezentacija, preko finansijskih projekata, do velikih portala za upravljanje platformama. Poslovanje u skladu sa trendovima u informacionoj industriji omogućava nam da širimo svoje domete i budemo profesionalci kakvi su neophodni našim klijentima.

Naš ciljevi su dinamični i neprestano se menjaju, što nam omogućava da učimo i da se razvijamo. Naša vizija je odraz uspeha naših klijenata.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za pozicije:

Prijava:

  • Klikom na oglas dolazi se do forme za prijavu.
  • Krajnji rok za prijavu je: 28. 6. 2021.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je progresivno saznavanje sopstvenog neznanja.
Vil Djurant