IT saradnik – Hifa Petrol

hpKompanija Hifa Petrol d.o.o. osnovana je 2005. godine otvaranjem prve benzinske pumpe, a ujedno i sjedišta firme u Vogošći. U narednim godinama uslijedilo je proširivanje mreže maloprodajnih objekata u više od 30 gradova širom BiH. Trenutno, HIFA PETROL posjeduje 44 maloprodajna objekta.

Pored maloprodajnih objekata, HIFA PETROL ima pet naftnih terminala koji zadovoljavaju najviše tehnološke i ekološke norme poslovanja, te tri plinska terminala. Ukupan skladišni kapacitet kompanije Hifa Petrol za naftu i naftne derivate iznosi 12.600.000 litara, od čega se 9.000.000 litara odnosi na gorivo, a 3.600.000 litara na plin.

HIFA-PETROL posjeduje i mrežu brendiranih trgovina "HP SHOP", samouslužnih autopraonica "HP WASH" , vulkanizerskih radnji  "HP SERVICE", mjenjačnica  "HP EXCHANGE" i cafea  "HP CAFE" kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh .

Hifa Petrol nudi vrhunski nivo kvaliteta nafte i naftnih derivata, ali i ostalih roba i usluga.

Njihov cilj je ispuniti energetske potrebe društva na ekonomski, društveno i ekološki održiv način, sada i u budućnosti.

Ovim putem prosledili su nam konkurs za posao:

Prijava:

  • CV i motivaciono pismo možete poslati na: karijera@hifapetrol.ba. 
  • Krajnji rok za prijavu je: 4. 1. 2021.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju. To ima veze. Samo mišljenje može coveka sprečiti da govori.
Anonimni autor