Ivanka Novaković

dkdfIvanka Novaković je konsultant u oblasti organizacionog razvoja, razvoja liderstva i upravljanja promenama, autor, trener i coach, osnivač ProConsultinga, sa 16 godina iskustva u navedenim oblastima.

Po obrazovanju psiholog, ona je jedan od pionira u oblasti razvoja ljudskih resursa u Srbiji. Karijeru je započela u Coca Cola sistemu, gde se bavila strategijskim razvojem menadžmenta i zaposlenih, odakle prelazi na poziciju direktora ljudskih resursa u kompaniji Efes, da bi 2004. godine osnovala ProConsulting i korporativnu karijeru zamenila konsultantskom. U periodu od proteklih 12 godina poverenje da se kao konsultant, trener, coach i mentor bavi razvojem organizacija, menadžmenta i zaposlenih ukazali su joj NIS Gazprom Neft, Carlsberg, Ball Packaging Europe, Philip Morris International, Michelin, Delhaize, Telenor, Actavis, Coca Cola HBC BiH, JTI, KimTec, Fashion Company, Holcim, SIM, Heineken, Frikom, Delta M, Delta Sport, Polimark, Orsus, Textil, Movem, DHL, Schneider Electric, Sekopak. Razvoj konstruktivnog, humanističkog liderstva, kao i unapređenje međuljudskih odnosa i saradnje su njeni glavni motivatori za rad kako sa pojedincima, tako i sa grupama kojima pomaže da otkriju sopstvene potencijale i samoaktualizuju se, doprinoseći kvalitetu sopstvenog i života ljudi sa kojima svakodnevno sarađuju i dolaze u kontakt.

Seminari:


DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi se ponovilo ono što su drugi rekli, potrebno je obrazovanje, a da bi se o tome debatovalo, potreban je mozak.
Mary Pettibone Poole

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: