Još jedan seminar koji je pratilo više stotina ljudi: Uspešno web poslovanje danas i sutra

 

Vd

Uz očekivano veliko interesovanje javnosti i preko 600 ljudi koji su se putem Live streama uživo uključili u prenos, u subotu 13. oktobra u organizaciji Centra za razvoj karijere održan je seminar “Uspešno web poslovanje danas i sutra”. Imali ste priliku da saznate nešto više o HTML-u i njegovoj primeni, ali i kako da upravljate poslovnim odlučivanjem na osnovu web analitike.

  • Na prvom predavanju od 10-11h predavač Damir Kokeza otkrio je kako će izgledati sajtovi u budućnosti i šta se može očekivati od HTML 5, koje su njegove prednosti u odnosu na prethodne verzije i šta nam novo donosi.

Damir Kokeza je diplomirao 2008. godine na Fakultetu za Informatiku i računarstvo, smer grafički dizajn. Web dizajnom se bavi više od 10 godina, a iskustvo je stekao učestvovanjem na brojnim domaćim i stranim web projektima. Kreator je prve srpske browser igre - Coloniam. Trenutno zaposlen kao glavni web dizajner u kompaniji Mozzart u Beogradu.

  • U nastavku, između 11-14h Dragan Varagić vas je naućio koji su to osnovni načini praćenja Web statistike, kako koristiti alate za statistike posećenosti sajtu i kako sve to iskoristiti u cilju upravljanja poslovnim odlučivanjem na osnovu online analitike.

Dragan Varagić je podpredsednik kompanije InternetGroup, bloger, online strateg. Bavi se i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad. Predavač na ITS-u i ITAcademy Beograd.

Kvalitet seminara opravdao je izazvanu pažnju o čemu svedoće i neki od komentara učesnika.

 

UTISCI SA SEMINARA

Sve što sam čula je jako korisno

Obzirom da je nivo mog poznavanja bio približno na nuli sve što sam čula mi je korisno i pregledaću materijal ponovo. Najinteresantnije mi je bilo gledanje na web sajt sa "one druge strane"."
Eljenka Ožvat, polaznik BusinessAcademy

 

Stečeno znanje ću upotrebiti u nastavku školovanja i poslu

"Smatram da će mi informacije koje sam dobila na predavanju o web analitici i takodjer HTML-u jako pomoći pri budućem, školovanju tako i poslovanju. Cjelokupno predavanje prvi i drugi dio jako mi se dopalo i smatram da je vrlo dobro odradjeno, nadam se da će biti još mnogo prilika za dobre seminare putem stream-a. A tako se i nadam da ću biti u mogućnosti i prisustvovati kadkada i uživo."
Maja Štibuhar, polaznik ITAcademy  

 

Retko koja obrazovna ustovana ima ovakve uslove

"Gospodin Varagić je savršeno dobro objasnio svoj deo ali posebno bih istakao drugi deo predavanja, o HTML5, gospodina Kokeže, dosta toga sam naučio što bi mi veoma puno značilo kao neka vrsta nadgradnje za PHP programiranje, koji, btw, uskoro planiram da upišem. Ništa ne bi menjao, sve je jasno, precizno, jednom rečju PERFEKTNO! Čak bi pohvalio sam način izvodjenja prezentacija kao i najmodernije opremljen ambijent izvodjenja nastave, generalno ne samo u amfiteatru već i u celoj IT/Bussines Akademiji! Malo koja visokoobrazovna institucija u Srbiji ima tako nešto, stoga sve pohvale!"
Marko Ristić, učesnik na seminaru

utisci

 

Seminar na kome ništa ne bih menjala

"Ovo je seminar na kome zaista ništa ne bih menjala. Tesko gradivo prilagodjeno svakoj osobi na
zabavan i koristan nacin."
Slavica Božić, učesnik na seminaru

 

Korisno, efikasno i razumljivo predavanje

"Kokežeovo predavanje bilo je koncizno, efektno i razumljivo. Veoma mi se dopalo. Prvo predavanje je obilovalo informacijama, ali ako sam dobro razumela suština je da se analizira sadržaj ponudjene informacije i njegova percepcija u tržišnom ambijentu. S obzirom na to da se, između ostalog, bavim informacijama od javnog značaja, bilo je poučno i korisno. Hvala! Otvorena vrata za informacije o kojima, stvarno, nisam znala ništa. Najlepše hvala!"
Vesna Čumić, polaznik ITAcademy

 

Konstruktivna i primenljiva predavanja

"Kod Varagića nema potreba da ponavljam da su predavanja konstruktivna, primenljiva i zanimljiva...da drže pažnju... zadovoljna sam izborom predavača, naročito, kad pozovete poznate PR analitičare i konsultante... "
Lidija Marković, polaznik ITAcademy

 

Oduševljena sam live streamom predavanja

"Prvi put sada sam prisustvovao live stream predavanju i oduševljen sam. Sve pohvale! Ovo mi mnogo znači s obzirom da sam 100 km od Beograda i da imam suprugu i troje male dece. Mnogo mi znači da mogu da na ovakav nacin da napredujem. Sve čestitke! Do sledećeg vidjenja!"
Milan Minić, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: